Dé specialist in brandbeveiliging: sprinklerbedrijf Pyrock ontzorgt

Brand, de grootste nachtmerrie van elke bedrijfseigenaar. Want je moet er niet aan denken dat je bedrijf volledig in de as wordt gelegd en alles dat je zorgvuldig hebt opgebouwd in korte tijd weggevaagd wordt. Brandveiligheidspecialist en sprinklerbedrijf Pyrock weet hoe je dit scenario kunt voorkomen en schade kunt beperken. Meer weten over sprinklerinstallaties, brandveiligheid en ontruimingsplannen? Lees dan snel verder.

Sprinklerbedrijf

Brandveiligheid in kaart

Als bedrijf kun je op veel verschillende manieren brandgevaar lopen. Wordt er gewerkt met gevaarlijke stoffen, maakt lassen of andere brandgevaarlijke werkzaamheden onderdeel uit van de dagelijkse bezigheden of staat apparatuur dag en nacht op stroom aangesloten? Wat je bedrijfsactiviteit ook is, het risico op brand ligt altijd op de loer. Misschien heb je je hier al eens in verdiept en ben je wel bewust van (een deel van) de gevaren. Maar weet je ook elk risico aan te wijzen? Om de voortgang van je bedrijf te bewaken, is het verstandig om een uitgebreide brandveiligheid analyse uit te laten voeren door een specialist. Pyrock is niet alleen sprinklerbedrijf, maar met recht brandveiligheidexpert te noemen. Hier kun je terecht voor een totaalconcept van brandbeveiliging, van inventarisatie tot installatie, onderhoud en periodieke training.

Vertrouw op een eraren sprinklerbedrijf

Natuurlijk wil je zorgen dat jouw bedrijf brandveilig is. Het is dan ook verstandig om de brandveiligheid te laten uitvoeren door één specialistische partij. Van het maken van een risicoanalyse, tot het installeren van een brandmeld-, ontruimings– en sprinklerinstallatie tot het onderhoud ervan.

Wist je dat Pyrock jou hierin volledig ontzorgt? Ook na installatie van alle benodigde systemen en het uitvoeren van bouwkundige maatregelen kun je rekenen op jouw brandveiligheidsspecialist en sprinklerbedrijf. Het systeem wordt 24/7 op afstand gemonitord, waardoor interrupties of defecten direct worden gesignaleerd. Je ontvangt dan een bericht dat de installatiespecialist langs komt om dit te verhelpen. Ook voor de reguliere inspecties of trainingen hoef je zelf geen agenda bij te houden. Je krijgt van Pyrock een herinnering én een voorstel voor een datum voor het uit te voeren onderhoud en inspectie. Het enige dat je hoeft te doen is te zorgen dat je de deur open doet. Ideaal toch?

Pyrock als sprinklerbedrijf en partner in brandveiligheid

Met Pyrock als jouw betrouwbare partner in brandveiligheid kun je met een gerust hart focussen op het laten groeien van je bedrijf, wetende dat je pand optimaal beschermd is tegen brandgevaar. Onze deskundige teamleden staan altijd paraat om je te adviseren, ondersteunen en ontzorgen op het gebied van brandbeveiliging. Of het nu gaat om het installeren van geavanceerde sprinklerinstallaties, het uitvoeren van preventieve maatregelen of het verzorgen van trainingen voor je personeel, wij staan voor je klaar.

Wacht niet tot het te laat is en neem vandaag nog contact op met Pyrock, het sprinklerbedrijf dat jouw veiligheid serieus neemt en met passie werkt aan het beschermen van jouw bedrijf en personeel tegen de verwoestende impact van brand. Laat ons je helpen om jouw brandveiligheidsdoelen te realiseren en een solide fundament te leggen voor een veilige toekomst voor jouw bedrijf. Kies voor Pyrock en kies voor gemoedsrust.

 

Contact

Brandende vraag? Bel nu en krijg vandaag nog antwoord.