Ontruimings installatie

Expertise ontruimingsintallatie

Ontruimings installaties en brandmeld installaties vormen de basis van brandveiligheid.

De onzichtbare kracht van een brandmeldinstallatie. Stil, tenzij het moet. Dan wil je dat de ontruimings- installatie duidelijk en snel werkt. Laat dat maar aan ons over.

Complete installatie
Ontruimingsinstallaties en brandmeldinstallaties vormen de basis van brandveiligheid. Want wie brand meldt, wil snel ontruimen. Pyrock adviseert je over de beste keuzes. Bijvoorbeeld voor het type alarm. Kies je voor de bekende slow whoop, of gebruik je liever speakers, waarmee je extra instructies kan geven?

Onderhoud en garantie
Uiteraard verzorgen we na de installatie ook het onderhoud. Zo ben je bij Pyrock in één keer klaar. Voordeel is dat we jarenlange garanties geven. Tot wel dertig jaar. Waarom? Omdat wij geloven in onze installaties. En in onze mensen. Want zij voelen zich verantwoordelijk voor jouw veiligheid.Daar steken we onze handen voor in het vuur.

Over

Informatie

Aanleg & onderhoud

Pyrock verzorgt zowel aanleg als onderhoud van ontruimingsinstallaties. Na installatie geven wij tot wel dertig jaar garantie op onze installaties wanneer wij het systeem ook onderhouden. Testen doen wij waar mogelijk op afstand. Wel zo efficiënt, én veel duurzamer. Om nog maar niet te spreken over wat dit scheelt in de portemonnee.

Oplossend vermogen

Wat de uitdaging ook is: Pyrock lost het op. Beloofd! Ook als jouw zaken doorlopen, vinden wij een weg om ons werk te doen. ‘Nee’ bestaat niet. We geloven namelijk dat er altijd een oplossing is. Soms doen we het net even anders dan de rest. Slimmer, als je het ons vraagt. Bijvoorbeeld door moderne techniek te omarmen. Logisch? Vinden wij ook.

Advies & Certificering

Of je nu een combi zoekt met sprinklers, of enkel een ontruimingsinstallatie: Pyrock kent de
oplossing. Omdat er nooit één oplossing is, bieden we vaak alternatieven aan. Uiteraard voldoen alle opties aan de normen, maar iedere oplossing kent zijn eigen voordelen. Wij adviseren je. De keuze is aan jou. Eenmaal gekozen, regelen wij de rest. Ook als je je systeem wilt laten certificeren.

Ons advies nodig? Neem contact met ons op!

Download brochure

Brochure

Vraag onze brochure aan!

Lees meer over onze aanpak en hoe we andere organisaties hebben geholpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Brandende vraag? Bel nu en krijg vandaag nog antwoord.