Pyrock

Wil jij werken bij de meest vooruitstrevende brandbeveiliger van Nederland? Kom dan werken bij Pyrock.

Open vacatures

Open vacatures

Open vacatures

Open vacatures

Open vacatures

Openstaande vacatures

Stuur een open sollicitatie

Wat moet je weten

In onze branche draait het om resultaat. Want brandveiligheid mag dan op papier een sluitpost zijn, in de praktijk is het van levensbelang. Wij zorgen daarom dat we precies weten wat onze klanten nodig hebben. En omdat onze klanten liever over andere zaken nadenken, denken wij proactief mee en regelen alles voor ze.

 

Monteur Sprinkler- installatie

MBO niveau, fulltime/parttime, standplaats Houten

PYROCK ZOEKT JOU!

Ter uitbreiding van onze Team Monteurs zoeken wij een daadkrachtige Monteur voor onze sprinklerprojecten.

Je verricht als monteur zelfstandig, aan de hand van sprinklerinstallatietekeningen en/of andere informatiedragers of op aanwijzing van de Hoofdmonteur/Projectleider de installatie werkzaamheden.
Je bent als Monteur Sprinklertechniek verantwoordelijk voor het op de juiste wijze, volgens de tekening en geldende voorschriften/instructies, uitvoeren van de sprinkler-, en  installatietechnische werkzaamheden. Je volgt en past hierbij de veiligheidseisen toe.
Je werkt overeenkomstig de werkmethode, beschreven in het handboek sprinklertechniek en past hierbij de visuele eindcontrole en metingen toe.
Jij signaleert kwaliteitsproblemen en koppelt terug aan de Projectleider.
Verder draag je bij aan het uitdragen, bewaken en naleven van het Pyrock beleid op het gebied van arbeidsomstandigheden-, veiligheids-, kwaliteits- en milieu.

 

DIT NEEM JE MEE

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over de nodige technische handvaardigheid, materiaalgevoel, ruimtelijk voorstellingsvermogen, nauwkeurigheid, zorgvuldigheid
  • Je bent bij voorkeur getraind in het monteren van sprinklerinstallaties en hebt kennis van eisen en voorschriften op het gebied van montage sprinklersystemen
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het installeren van sprinklersystemen of je hebt ervaring in de installatie branche
  • je beschikt over basisveiligheid VCA-1 of bent bereid dit eigen te maken
  • je bent bereid door heel Nederland je werkzaamheden uit te voeren en mee te draaien in het storingsrooster

Je komt te werken in een gezellig team van monteurs die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en die wat voor elkaar over hebben. Afspraak is afspraak en we helpen elkaar om onze beloftes waar te maken.


HIER KUN JE OP REKENEN

Wij zetten onze relaties centraal, maar vinden jouw werkplezier net zo belangrijk. Wij zijn een open, platte organisatie met korte lijnen. Je bepaalt zelf je eigen groei, want wij vinden het belangrijk om iedereen de kans te bieden om eigen talent en kwaliteit tot bloei te laten komen.
Naast een marktconform salaris, bieden we flexibele werktijden en een ruime reiskostenvergoeding. Bij een fulltime dienst verband heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op jaarbasis.

SOLLICITEER DIRECT

We komen graag met jou in contact! Stuur een e-mail met bondige motivatie plus CV naar info@pyrock.nl. Vragen? Brenda Landzaat vertelt je graag meer over ons bedrijf en de functie. Bel 06-5118 6908 of kijk op onze website voor meer informatie.

Ons advies nodig? Neem contact met ons op!

Ik vind de ruimte en flexibiliteit die Pyrock biedt heel fijn.

Ik werk bij Pyrock omdat het bedrijf mij het vertrouwen geeft waardoor ik kan groeien.

Ik vind het leuk om bij Pyrock te werken vanwege de leuke collega’s en de gezellige sfeer.

"And suddenly you know it's time to start something new and trust the magic of new beginnings."

Kim Bergwerff

Contact

Brandende vraag? Bel Kim en krijg vandaag nog antwoord.