Schakel nu een onderhoudsdeskundige in voor je brandmeldinstallatie

Schakel nu een onderhouds deskundige in voor je brandmeld installatie

Stel er breekt brand uit in je (bedrijfs)gebouw. Hoe merk je dit op? En hoe wordt er vervolgens gereageerd om de schade te beperken?
De basis en daarmee het centrale punt is de brandmeldinstallatie (bmi), die de gevaarlijke situatie detecteert. Of dit automatisch gebeurt, met een handmelder of beide hangt af van jouw situatie.

Waarom onderhoud door een onderhoudsdeskundige

Om te zorgen dat de brandmeldinstallatie goed blijft functioneren, is het belangrijk om niet lichtzinnig met het onderhoud om te gaan. Een periodieke onderhoudsbeurt is nodig om je bmi in optimale vorm te houden.
Een onderhoudsdeskundige weet precies welke brandmeldinstallatie je hebt, of er sprake is van zwakke punten én hij kent het systeem door en door. Hij werkt er immers dagelijks mee. Zo herkent de deskundige ook verbeterpunten in één oogopslag en kan hij je hierin adviseren.

Niet alleen kun je het onderhoud met een gerust hart aan een specialist overlaten, hij voert het onderhoud ook nog eens een stuk efficiënter uit. En dát scheelt dan weer in de kosten. Zeker wanneer blijkt dat achterstallig onderhoud de reden is dat de brandmeldinstallatie niet naar behoren heeft gewerkt bij een calamiteit.

Innovatie in brandmeldinstallaties

De wereld om ons heen staat niet stil. Ook de normen voor brandmeldinstallaties bewegen mee. Het blijft soms een uitdaging om een middenweg te vinden tussen efficiëntie en brandveiligheid. Innovaties in de markt worden dan ook gestimuleerd om zo steeds slimmere installaties te kunnen ontwikkelen. De onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties is op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten en onderdelen van de installatie en kan jouw installatie tijdens de onderhoudsbeurt weer up to date brengen.

Onderhoudsdeskundige inschakelen voor jouw brandmeldinstallatie?

Wacht niet langer, elke dag dat je brandmeldinstallatie niet op orde is, is een dag dat je risico loopt. Heb je al een brandmeldinstallatie, dan kan het onderhoud hiervan meestal eenvoudig worden overgedragen naar Pyrock. Jouw brandmeldinstallatie is bij onze specialisten in vertrouwde handen.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of wil je graag meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op.

Contact

Brandende vraag? Bel nu en krijg vandaag nog antwoord.