Recycling Service Amsterdam (Port of Amsterdam)

Project Recycling Service Amsterdam (Port of Amsterdam)

Vervangen, verzwaren en onderhoud van sprinklerinstallatie

De opdracht

Voor onze nieuwe klant Recycling Center Amsterdam vervangen wij vóór januari 2023 de sprinklerinstallatie, circa 2700 stuks K202 Storage sprinklers t.b.v. de sprinklerinstallatie over 24.000m2. Daarnaast worden 2 secties verzwaard naar K360 en verzorgen we de daarbij behorende verzwaring van pomp en watervoorziening. Ook ondersteunen we de klant de komende 8 jaar met het onderhoud en beheer van de sprinkler- en ontruimingsinstallatie.

 

De oplossing

Wij starten op korte termijn met de uitvoering van dit grote project waarin Pyrock volledig de lead neemt. We maken direct afspraken met de (in bedrijf zijnde) huurders van de loods en met het inspectiebureau en de adviseurs. Voorafgaand aan de uitvoering ontvangt de opdrachtgever een overzicht van alle afspraken en juiste contactgegevens. De opdrachtgever wordt hiermee volledig ontlast.

In de tijd tussen opdracht (voorjaar 2022) en uitvoering is er direct gestart met de engineering. Na het opstellen van de planning en de projectafstemming starten de uitvoerende werkzaamheden in de zomer van 2022.

Pyrock begeleidt de klant gedurende het hele traject en zorgt ervoor dat alles altijd tiptop in orde is. Voor de uitvoering, het onderhoud en beheer heeft de klant bovendien 1 vast aanspreekpunt, wel zo effectief!

Volg ons ook op LinkedIn

 

 

 

 

Expertises die bij dit project aanbod komen:
Sprinklerinstallatie
Brandbeveiliging

Feitjes

24000
m2 in bedrijf
2700
sprinklers te plaatsen
8
jaar onderhoud en beheer

Ons advies nodig? Neem contact met ons op!

Vervanging K202 Storage sprinklers

Installatie

Watertank

“Wij regelen de gehele brandveiligheid. De klant kan zich richten op hun business ”

Anthony Krijger, CEO Pyrock

Contact

Brandende vraag? Bel Kim en krijg vandaag nog antwoord.